Err

Client habitual:Crea el teu compteContinuar

AVÍS LEGAL

En compliment amb la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI),

Artistic Events S.L. facilita a continuació les seves dades registrals i de contacte:

Administrador:  Pere Saboya Aguadé

ARTISTIC EVENTS S.L.

CIF: B62477831

Domicili Social:

C/. Santiago,46 B

CP 08290 - Cerdanyola del Valles.

Tfno. +34 935 94 65 90 Fax. +34 935 94 30 46

Web: www.firesimercatsartistic.com

Email: artisticevents@artisticevents.es

Dades Registrals:

Registre Mercantil de Bcn Tomo: 33271 Foli: 69 Fulla: B-228173 Insc: 7

La empresa Artistic Events S.L. con N.I.F B62477831 inscrita en el Registre Mercantil de Cerdanyola del Valles. Amb domicili a Cerdanyola del Valles i compte email artisticevents@artisticevents.es .


Legislació

Amb caràcter general les relacions entre Artistic Events SL amb els usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses al a legislació i jurisdicció espanyoles.

Us i accés d'usuaris

L'usuari queda informat, i accepta, que l'accés als continguts d'aquesta web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial Artistic Events SL, i en cap cas constitueix assessorament legal o professional.

Propietat intelectual e industrial

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de Artistic Events SL i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni encara citant les fonts, excepte consentiment per escrit de Artistic Events SL

Contingut de la web i enllaços link

Artistic Events S.L. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent inclús limitar o no permetre l'accés a aquesta informació a certs usuaris.

Artistic Events S.L. no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les que es pugui accedir per "links" o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de Artistic Events SL, La presència de "links" o enllaços a les pàgines web de Artistic Events SL, té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.